Catering

Catering

Zoals u heeft gelezen is de kracht van Ben’s Aziatische keuken dat er uitsluitend met verse ingrediënten wordt gewerkt. Daarom koken wij graag de meeste gerechten op locatie. Op locatie houdt in dat wij bij u in de keuken (of andere ruimte) gaan koken. De meeste gerechten vers worden geroosterd, gewokt en bereid om geserveerd te worden. Is de ruimte niet groot genoeg (afhankelijk van het menu) dan nemen wij een “mobiele keuken” mee. Aan het einde van de avond wordt Ben’s Aziatische “mobiele keuken” weer afgebouwd en/of uw keuken (ruimte) weer schoon gemaakt. Wilt u uw feest/evenement niet thuis of in uw bedrijf houden dan kunnen wij ook voor een geschikte ruimte zorgen.

In buffetvorm

Ben Mac Gillavry bereidt heerlijke rijsttafels met authentieke en moderne gerechten. Zo kunt u genieten van een heerlijk buffetdiner met verse ingrediënten. Tevens is het mogelijk om voor het diner een aperitief en amuses te serveren.

Lees meer over catering in buffetvorm >>

FingerFood

Diverse Fingerfood op Aziatische wijze, authentiek, modern of fusion. Alle hapjes hebben een eigentijdse bite en zorgen voor een culinaire beleving.

Lees meer over Fingerfood >>

Live Cooking

Een kok aan huis is een idee voor iedereen die de privacy, de persoonlijke warmte en het comfort van zijn eigen huis of persoonlijk uitgezochte locatie verkiest boven de voorspelbaarheid van een restaurant. Voor iedereen die exclusiviteit, de kwaliteit en de persoonlijke zorg van een kok aan huis weet te waarderen.

Lees meer over catering Live Cooking >>

Aziatisch evenement

Een Aziatisch evenement is geschikt voor particulieren en bedrijven.

Heeft u een jubileum te vieren, het jaarfeest van het bedrijf te organiseren of een familie reünie?
Ben Mac Gillavry bereidt diverse amuses, gerechten en rijsttafels uit een van de vier landen, China – Indonesie – Thailand en Vietnam of een combinatie hiervan. In overleg met u kan het in diner -of in buffetvorm. Heeft u een receptie? Dan worden er diverse culinaire Aziatische amuses geserveerd.

Ook is het mogelijk om het evenement geheel in oosterse sfeer te brengen door middel van:
Medewerkers te verkleden in de authentieke kleding om de sfeer van het evenement te versterken. Muziek, zowel live als door een DJ. Dit kan geheel of deels in oosterse sferen. Een Indonesische dansgroep die traditionele dansen uitvoert, kan hier dan ook niet ontbreken.

Wat kunnen wij u nog meer bieden?
Ieder evenement kan geheel georganiseerd worden door Ben’s Aziatische keuken. Naast diner, buffet en/of amuses, ook dranken, accommodatie, activiteit(en)…
de klant bepaalt hoe een evenement ingevuld wordt, maar hoeft niet te regelen!

Ben’s Aziatische keuken voor al uw evenementen op Aziatische wijze!


Delen met een vriend