Live cooking

Een kok aan huis is een idee voor iedereen die de privacy, de persoonlijke warmte en het comfort van zijn eigen huis of persoonlijk uitgezochte locatie verkiest boven de voorspelbaarheid van een restaurant. Voor iedereen die exclusiviteit, de kwaliteit en de persoonlijke zorg van een kok aan huis weet te waarderen.

Wat houdt live cooking in?

Een geheel verzorgde Aziatische maaltijd naar keuze bij u thuis! De kok komt op de dag van het diner bij u thuis om alle voorbereidingen te treffen en blijft tot na het diner. Ook ruimt hij alles weer netjes op.

U hoeft nergens naar om te kijken!

Menusuggestie ‘Live Cooking’:

Authentiek Indonesische
rijsttafeldiner
v.a. € 26,50 p.p.*
Uitgebreid
viergangendiner
v.a. € 55,00 p.p.*
Rendang
Sate babi + saus
Ajam goreng
Pepesan
Sajoer lodeh
Sambal goreng boontjes
Gado gado
Sambal goreng telor
Sambal goreng tempé
Kroepoek
Huisgemaakte sambal taotjo
Gebakken uitjes
Seroendeng
Sambal goreng kentang
Nasi goreng
Bami goreng
Chinees
Coquilles met aspergesThais
Zoete aardappelsoep gegarneerd met kokosroom
en verse korianderFusion
Wildtrio op Aziatische gemarineerde wijze van
Haas op gegrilde aubergine
Hert op gegrilde courgette
Wildzwijn biefstuk op gegrilde portobello
geserveerd met pittige koude Chinese bami
afgegarneerd met verse lente ui

Vietnamees
Crème brulee

Prijzen zijn o.v.b.  prijzen zijn p.p. en inclusief BTW
.* Minimaal 25 personen. Bij kleinere groepen is een toeslag van 20% van toepassing.
Prijzen zijn o.v.b.  prijzen zijn p.p. en inclusief BTW.
* Minimaal 25 personen. Bij kleinere groepen is een toeslag van 20% van toepassing.

Wat zijn de voordelen van live cooking?

  • U ontvangt graag gasten thuis, maar heeft een druk bestaan en weinig tijd om een feestelijke maaltijd te bereiden;
  • U stelt de privacy en comfort van uw eigen omgeving op prijs, maar wil tijdens het diner graag aan tafel blijven zitten en de volle aandacht aan uw gasten besteden;

Hoe gaat live cooking in z’n werk?

  • Het menu wordt in overleg met u samengesteld en de kok treft de voorbereidingen;
  • Op de betreffende dag komt de kok iets eerder dan uw gasten en bereidt het diner verder voor;
  • De kok neemt eventueel zelf materialen mee, bijvoorbeeld een wok, wokbrander en messen;
  • Bij een gezelschap vanaf 10 personen komt er een medewerker mee voor de bediening;
  • De kok geeft aan wanneer u met uw gasten aan tafel kunt plaatsnemen. Dan wordt het diner geserveerd;
  • U kunt een wijnarrangement aanvragen en in dat geval worden passende wijnen bij elk gerecht geschonken;
  • Na afloop van het diner wordt uw keuken weer opgeruimd;
  • Indien u dat wenst, kan er voor servies gezorgd worden.


Delen met een vriend