Live Cooking gerechten

Hieronder vindt u een overzicht van diverse gerechten voor een gangendiner. De gerechten voor een authentieke rijsttafel vindt u in het overzicht van het buffet, aangezien dit een combinatie is. Uiteraard zijn speciale wensen voor een gerecht dat niet in het overzicht beschreven staat mogelijk in overleg. *V= vegetarisch of kunnen vegetarisch geserveerd worden.

China

Coquilles met asperges Spinazietahoe met asperges* V
Pekingeend / pannenkoekjes (traditioneel gerecht) Wontonsoep *V
Lams medaillons met sperziebonen in X.O. saus en mangochutney saus
Lotusschotel (kippenpoten gekookt in bouillon) met paksoi Babi pangang met pruimensaus en/of hoisin saus Varkenshaas met zwarte bonensaus
Gestoomde mosselen met zwartebonen saus
Oesters met zwartebonensaus Kouseband met chilibonen saus

Vietnam

Koolpakketjes in kippenbouillon*V Smoorpotje van varkensvlees en vissaus
Gestoofde sucadelappen met wortelen
Kip met honing
Gekaramaliseerde garnalen sate
Roerbak groenten met mango

Thailand

Kokossoep met garnalen en zwarte curry

Zoete aardappelsoep *V
Biefstuk / paprika met rode curry *V
Biefstuk saté
Geroosterde kip
Kip met Thaise basilicum
Krokant gebakken hele vis met rode curry en paprika
Zalm met mangosalade
Roerbak bloemkool en kouseband *V
Groentestoofpot *V
Inktvis / zeevruchten salade
Komkommersalade *V
Mangosalade *V
Rosbiefsalade