Nieuwsbrief

Op deze pagina kunt u al onze nieuwsbrieven terugvinden, wij brengen viermaal per jaar een nieuwsbrief uit. Hierin staan alle in en outs over Ben’s Aziatische keuken. Tevens behandelen wij telkens een typisch Aziatisch ingrediënt.

Lente 2014:

De lente is begonnen en dat betekent genieten van de voorjaarszon en de lentekriebels nodigen uit om heerlijke gerechten te creëren. Speciaal voor u een lekkere smaakmaker! Naar nieuwsbrief >>

Winter 2013-2014:

In deze nieuwsbrief wordt de Sushi workshop geïntroduceerd met een aantrekkelijke aanbieding voor een smaakvolle start van 2014. Naar nieuwsbrief

Najaar 2013:

In deze nieuwsbrief introduceren wij met trots onze nieuwe website. Heeft Chef kok Ben Mac Gillavry een speciaal menu samengesteld voor de feestdagen en wordt de specerij ”Ketoember” uitgelicht. Naar nieuwsbrief

 

Ben McGillavryIMG_0054