Wilt u met de kerstdagen lekker eten, maar toch in de intieme sfeer van uw eigen huis blijven? Dan is een kok, die bij u thuis een luxe diner bereid ideaal voor u.

Wildmenu

Na veel vraag om het wildmenu deze kerst weer te verzorgen doe ik dat graag voor u. Met dit wildmenu maken wij, bij u thuis, een culinaire reis door Azië en een klein stukje van Europa.

Fondue op Aziatische wijze

Wat is Aziatisch (Chinees) fonduen? Chinese fondue is de Oosterse variant van kaasfondue. De kaas wordt bij Chinees fonduen vervangen door bouillon. Brood dat je bij kaasfondue eventueel gebruikt, kun je bij Chinees fonduen vervangen door allerlei soorten vlees, kip, vis, mie en groenten. Met Chinees fonduen doop je de ingrediënten dus niet in de fonduepan, maar kook je ze echt in de fonduepan. Je laat al het lekkers achter in de bouillon, en vist het er met een mandje of netje weer uit zodra het gaar is.

Wildmenu
€ 59,50*
per persoon
Fondue
€ 35,00*
per persoon

Amuse uit Vietnam
Kroepoek met flinterdunne slices gemarineerde hertenbiefstuk
en grof gehakte pinda’s
Geserveerd met een glas sprankelende prosecco

Voorgerecht is Fusion
Gegrilde coquille, gebakken langoustine en gestoomde heilbotfilet.
Op een bedje van rucola / krulsla met een dressing van balsamico
in een cirkel van sausje van kokosroom op basis van een Balinese
kruidenpasta (base mengenep)

Tussengerecht uit Indonesië, Thailand en Vietnam
Saté uit Indonesië is van lamsvlees met ketjapsaus
Saté uit Thailand is van biefstuk met saus van verse rode curry,
kokosroom en geroosterde pinda’s
Saté uit Vietnam is van garnalen

Hoofdgerecht is Fusion
Wildtrio van Everzwijnfilet, hazenrugfilet en hertenbiefstuk
Het wild is op 3 verschillende wijzen licht gemarineerd en op 2 manieren bereid.
Geserveerd met verse groenten uit de wok
en met sesampasta gemarineerde bami

Nagerecht is Fusion
Ananascarpaccio met Griekse yoghurt en verse muntsuiker
en bolletje ijs

Japanse amuse
Uri maki & mini Maki
2 soorten sushi van zalm en tonijn 

Vietnamees voorgerecht
Loempia in een bedje van sla met taugé en een lekkere dipsaus van vissaus met koriander

Fondue hoofdgerechten
Slices van entrecote gemarineerd op Koreaanse wijze
Naturel slices van lamsvlees
Op Thaise wijze gemarineerde kipfilet met chilisaus en vissaus
De bekende Chinese geroosterde “Pekingeend”
Tonijn naturel
Grote gepelde garnalen, gemarineerd in sojasaus en citroen.Wordt geserveerd met rijstmie en 3 soorten dipsauzen

Vietnamees nagerecht
Crème brulee op basis van kokos

Uiteraard zijn dieetaanpassingen mogelijk of wilt u liever een diner naar uw persoonlijke wensen dan hoor ik graag van wat ik voor u kan betekenen.*Prijs is inclusief BTW, bestek en borden exclusief glaswerk. Minimaal 8 personen. Indien minder dan 8 personen is een toeslag van € 5,00 per persoon van toepassing Alleen brengen is mogelijk vanaf 8 personen dan krijgt u 10% korting op het menu.

Uiteraard zijn dieetaanpassingen mogelijk of wilt u liever een diner naar uw persoonlijke wensen dan hoor ik graag van wat ik voor u kan betekenen.

Fondue is alleen brengen. Wilt u dat ik het geheel bij u thuis kom opmaken, dan komt er eenmalig € 50,00 bij, inclusief BTW. Indien u geen fondueset heeft dan kunt u deze huren voor € 15,00

*Prijs is inclusief BTW, bestek en borden, exclusief glaswerk en exclusief fondueset. Minimaal 8 personen. Indien minder dan 8 personen is een toeslag van € 5,00 per persoon van toepassing Alleen brengen is mogelijk vanaf 8 personen dan krijgt u 10% korting op het menu.